Training & Coaching


Iedereen heeft kwaliteiten, ook jij!

Bedrijf of persoon wij geven je persoonlijke aandacht, helpen bij de ontwikkeling van eigen kwaliteiten en nieuwe vaardigheden. Met onze training&coaching halen we, samen met jou, het beste in jouw bedrijf of in jou persoonlijk naar boven.

 Wilt u uw bedrijf verrijken met een werkplek voor een medewerker  met een licht verstandelijke beperking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Suppoort brengt werkgevers en werknemers met een licht verstandelijke beperking bij elkaar.  U biedt de plek, wij de perfecte kandidaat. Suppoort levert maatwerk;  van advies op het gebied van passende werkzaamheden tot volledige in-company training en coaching voor uw hele bedrijf.

Heb jij een licht verstandelijke beperking of een aan autisme verwante stoornis en kan je wel wat hulp gebruiken? Kom dan bij ons! Wij geven begeleiding zowel op persoonlijke ontwikkeling als op sport- en werkgebied. Samen met jou zorgen we ervoor dat je vol zelfvertrouwen en kracht in je leven staat.


Suppoort Training,

Mijn naam is Marjo Verheij, ik richt mij op bedrijven die met de doelgroep licht verstandelijk beperkten willen werken.

Ik ontwikkel én geef in company trainingen op maat aan de hand van de vraag.

Meer kennis op de werkvloer en bij het management zal een betere relatie tussen de werknemers onderling bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan een buddy vanuit de eigen werknemers, zodat de doelgroep de juiste dagelijkse begeleiding krijgt tijdens de werkzaamheden.  Dit zal resulteren in een begrip vollere werkomgeving voor de medewerkers. Voor management en directie heeft het in dienst nemen van deze doelgroep een positieve impact op eventuele toekomstige zakenpartners. Social Return en MVO zijn tenslotte belangrijke business termen deze dagen. Het zegt iets over jouw onderneming”.


Suppoort Coaching,

Mijn naam is Ilse Ruijgrok. Ik zorg voor bewustwording van de eigen kwaliteiten van de klant en een verdere ontwikkeling hiervan.

“Aan de hand van 1 op 1 gesprekken met de jongere, ouder, instantie of een combinatie hiervan komen we tot de kern van de hulpvraag. Vervolgens stippelen we samen een traject uit waarbij de interesses van de klant leidend zijn. Vanuit dit traject maak ik een passend programma waarmee we aan de slag gaan.

Tussentijds toets ik dit op effectiviteit en haalbaarheid, waar nodig passen we het aan of zal ik gebruik maken van de inzet van derden om tot het gewenste resultaat te komen”.